Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pentusuunnitelmat

 

Meillä ei ole vapaita pentuja juuri nyt.

 

---

Suunnitelmat vuodelle 2021:

 

Monsterosa Chikorita X isä ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kyselyt: kennel.monsterosa@gmail.com, lomakkeella tai puhelimitse 040 777 0248. 

 

 

 

Kennel Monsterosa pennut luovutetaan 10 viikon iässä, kattavan pentupaketin sekä kasvattajan tuen kera. Ne lähtevät omiin koteihinsa sosiaalistamisen ollessa jo hyvällä alulla. Pennut ovat nähneet maailmaa myös turvallisen pentulaatikon ja kotimme ulkopuolella. 

Pennut syntyvät pentuhuoneessamme makuuhuoneen takana, jossa emä saa olla niiden kanssa rauhassa ensimmäiset viikot, muiden koirien ja tai vieraiden ihmisten häiritsemättä. Ne tottuvat käsittelyyn ja käyvät läpi Bio Sensor-ohjelman, jonka on tarkoitus stimuloida aivojen synapsien kehitystä.

Emä saa vieroittaa pennut itse, kun se kokee ajan olevan siihen sopiva. Pennut saavat alkaa maistella kiinteää ruokaa, kun ne itse kiinnostuvat siitä. Koska minulla ei ole kiire saada pentuja vieroitettua, en myöskään aloita kiinteää ruokaa jonain tiettynä päivänä, vaan jokainen pentu on yksilö ja aloittaa asiat omassa tahdissaan.

Pennut muuttavat alakertaan tupaamme noin 3-4 viikon iässä, kun emän mielestä toiset koirat ja vieraat ihmiset saavat tulla katsomaan pentuja. Avaamme tällöin myös kotimme ovet vieraille. Ensimmäiset viikot olen hyvin tarkka siitä, että kotiimme ei tule vieraita, koska tahdon taata pennuille parhaat mahdolliset lähtökohdat, en rasita emää millään ylimääräisellä. Lisäksi pyrin luonnollisesti minimoimaan mahdollisen tautiriskin.

Viiden-kuuden viikon iästä lähtien pennut vierailevat säännöllisesti sekä yksin, että yhdessä, tutuissa ja turvallisissa paikoissa tutustuen maailmaan. Aluksi turvallisesti yhdessä emon kanssa, joka on paras opas pennuille niiden elämän alkutaipaleella.

Pennut myydään ainoastaan perheenjäseniksi, rakastaviin koteihin, jotka tahtovat pitää yhteyttä jatkossakin. Olen kiinnostunut kuulemaan kasvattieni kuulumisia ja tarjoan apuani mikäli pennun koti niin haluaa.